BelRoy's Bijou

Premium cocktails in een ontspannen sfeer, geserveerd door een gepassioneerd team.

Foto BelRoy's Bijou

BelRoy’s Bijou werd in maart 2016 geopend door bartenders & distillers Dieter Van Roy en Ben Belmans. 
Ze willen met BelRoy's Bijou een bar creëren waar ze zelf ook elke dag willen zitten: een warm interieur waarin je thuis kan komen.

De cocktailbar bevindt zich, helemaal verstopt, in een klassieke rijwoning. De inrichting van de bar zorgt voor een heel sfeervolle setting. Ideaal om vrienden, familie, of je date mee naartoe te nemen. 

Met een terras aan de voorkant en een stadstuintje achteraan kan je er in de zomer ook  gezellig buiten zitten. 

Op de menukaart vind je klassiekers met een twist, eigen creaties en cocktails op fles gerijpt – denk maar aan de Negroni of James Bond‘s Vesper Martini. Eerder fan van iets puur? Op de backbar staan tal van heerlijke pareltjes: gelimiteerde flessen of flessen van gesloten distilleerderijen. Er is met andere woorden werk gemaakt van een uitgelezen spiritscollectie. En voor een glaasje wijn, champagne of een speciaal bier kan je er ook terecht.
Met het aanbod aan fijne vleeswaren, kaas of een vegan dip zit je ook op het juiste adres voor je aperitiefhapje!

Een team dat passie en kennis uitstraalt, Dat bewijst onze wall of fame wel! Welke andere bar werd er na 6 maand al verkozen tot beste Belgische Cocktailbar? Binnen de 3 jaar werd zowel Dieter verkozen tot Venuez ’s Best Bartender en hadden we twee finalisten in de prestigieuze Diageo World Class competitie.

Dit jaar werden we door Gault & Millau vereerd met hun award voor beste cocktailbar van het jaar (2021)

Deze passie en overtuiging slaat ook over op hun aandacht voor het ijs, de keuze voor onbehandeld of biologisch fruit en het minimale plastiek verbruik door o.a. de overstap naar duurzame bio afbreekbare rietjes. 

BelRoy's Bijou. (Zuid)
Graaf van Egmontstraat 20
2000 Antwerpen

Open 7/7 vanaf 17:00 uur.