BelRoy's Mas

Premium cocktails in een ontspannen sfeer, geserveerd door een gepassioneerd team.

Foto's BelRoy's MAS

In een unieke, gewelfde kelder van het historisch pakhuis ‘Rubens Noord', kan je ons vanaf nu ook terugvinden in de schaduw van het MAS.

Omdat zeker in de weekenddagen, de bar op ’t Zuid heel druk is wilde Dieter & Ben een tweede locatie openen.

Het spreekt voor zich dat in deze nieuwe locatie hetzelfde hoogstaand niveau van cocktails een must is net zoals een vriendelijke en gastvrije ontvangst.

Tegelijkertijd vonden Ben & Dieter het belangrijk om grotere groepen te kunnen ontvangen zonder in te moeten boeten aan intimiteit voor koppeltjes. De locatie biedt met de verschillende afzonderlijke nissen voor iedereen de juiste plek.

Met een groot terras aan het Willemdok kan er nu ook in de zomer genoten worden van een fantastische BelRoy’s cocktail.

Op de menukaart vind je klassiekers, eigen creaties en cocktails op fles gerijpt – denk maar aan de El Presidente of James Bond‘s Vesper Martini. Eerder fan van iets puur? Op de backbar staan naast onze eigen spirits ook tal van heerlijke pareltjes: gelimiteerde flessen of flessen van gesloten distilleerderijen. Er is met andere woorden werk gemaakt van een uitgelezen spiritscollectie. En voor een glaasje wijn of champagne kan je er ook terecht.

Met het aanbod aan fijne vleeswaren, kaas of veggie dips zit je ook op het juiste adres voor je aperitiefhapje!

Onze passie en overtuiging zijn ook terug te vinden in onze aandacht voor het ijs, de keuze voor onbehandeld of biologisch fruit en het minimale plastiek verbruik door o.a. het gebruik van duurzame bio afbreekbare rietjes.

BelRoy’s MAS (Eilandje)
Pakhuis Rubens Noord
Godefriduskaai 14 (naast Millevaches)
2000 Antwerpen

Open 7/7 vanaf 16:00 uur.